пʼятниця, 02 квітня 2010 12:23

Чечетов: БЮТ боїться "газової" правди від Бойка

Чечетов: БЮТ боїться "газової" правди від Бойка

Наполягаючи на перерозподілі керівництва парламентськими комітетами, оточення екс-прем"єра Юлії Тимошенко намагається зірвати бюджетний процес, вважає народний депутат від Партії регіонів Михайло Чечетов.

"Якщо ми підтримуємо пропозиції частини опозиції - найближчого оточення Юлії Тимошенко, що сьогодні треба по-новому обнулити і з нуля ділити комітети... Це робиться, щоб зірвати бюджетний процес... Тепер, намагаючись втягнути нас в кадрову лихоманку, в кадрову революцію, вони хочуть вибити парламент з нормального процесу роботи і не дати можливість до 1 травня...прийняти бюджет", - сказав він на брифінгу в п"ятницю у Верховній Раді.

"Почнемо переформатовувати комітети - місяць бюджету не буде", - підкреслив Чечетов.

Він також відзначив, що через місяць може з"явитися рішення Конституційного суду про те, що формування коаліції було незаконним. "І тоді Партія регіонів опиниться в опозиції! І що - ми знову по новій почнемо комітети міняти? Над нами весь світ сміятися буде!", - обурився депутат.

Чечетов нагадав, що на п"ятницю запланована "година питань до уряду", зокрема планувався звіт про візит до Москви міністра палива і енергетики Юрія Бойка.

"Боязнь того, що Юрій Бойок розповість правду про те, що творила на енергетичному ринку Тимошенко, підштовхнула їх до такого безпрецедентного кроку, коли в Страсну п"ятницю вони заблокували трибуну", - сказав він.

"Опозиція, близька до Юлії Тимошенко, заблокувала трибуну і намагається в силовому варіанті нав"язати Верховній Раді свій сценарій проведення сесії. Я думаю, що найближче оточення Юлії Тимошенко плюнуло не в душу коаліції, а плюнули в душу Бога. Бог все бачить!", - сказав Чечетов.

Він відзначив, що БЮТ "переслідує суто корпоративний інтерес", і поки така політика триватиме, депутати з опозиційних фракцій переходитимуть в коаліцію.

"Перші ластівки вже полетіли, скоро зграї полетять з лав БЮТ і "Нашої України". І вони прилетять у велику шпаківню під назвою коаліція, ядром якої є Партія регіонів", - сказав Чечетов.

Також він заявив, що проти того, щоб всі опозиційно настроєні депутати заганялися палицею в одне "опозиційне стадо".

Інтерфакс
Зараз ви читаєте новину «Чечетов: БЮТ боїться "газової" правди від Бойка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі