середа, 19 травня 2010 12:12

БЮТ не буде блокувати трибуну через Парубія та Гримчака

БЮТ не буде блокувати трибуну через Парубія та Гримчака

БЮТ пропонує завтра не розглядати питання про зняття недоторканості та створити тимчасову слідчу комісію з цього питання.

Про це журналістам в кулуарах сказав бютівець Дмитро Ветвицький.

"Ми будемо пропонувати нашим парламентським колегам не братися завтра до цього питання. Треба спочатку створити ТСК, яка має розглянути питання по дебошу, який стався 27 квітня. Але ми маємо обов'язково слідкувати за тим, аби ця ТСК не була однобокою", - зауважив нардеп.

За його словами, БЮТ також вирішив, що якщо депутатам від ПР вдасться поставити на голосування питання про зняття недоторканості з нунсівців, то опозиція не блокуватиме парламентську трибуну.

"Ми сьогодні досить довго і детально обговорювали питання блокування і вирішили, що не будемо блокувати трибуну. Бо це своєрідна підтанцьовка регіоналам, адже потім вони скажуть, що ми спеціально заблокували трибуну, і не даємо Раді працювати".

Тому, зазначив нардеп, із сьогоднішньої ситуації потрібно виходити мирним способом.

"Тому ми домовилися не блокувати трибуну, і наполягати на створенні ТСК", - додав Ветвицький.

Раніше Gazeta.ua повідомляла, що завтра, за словами нардепа Парубія, двох нунсівців позбавлять депутатської недоторканості.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «БЮТ не буде блокувати трибуну через Парубія та Гримчака». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі