неділя, 30 жовтня 2016 15:22

Богомолець задекларувала картини та культурні пам'ятки

Богомолець задекларувала картини та культурні пам'ятки

Народний депутат, глава Комітету з питань охорони здоров'я Ольга Богомолець задекларувала велику кількість нерухомості, зокрема історико-культурні комплекси, а також 125 картин. Про це йдеться в її декларації.

Богомолець володіє десятьма земельними ділянками на Київщині, Миколаївщині, Львівщині та Житомирщині. А також вона має чотири житлових будинки в Покровську на Миколаївщині (33,9 кв.м), в Іванковичах на Київщині (539,8 кв.м.), в Сколе на Львівщині (74,5 кв.м) та у Верхньому Синьовидному на Львівщині (22,0 кв.м) передає УНН.

Богомолець має у власності історико-культурний комплекс у Радомишлі на Житомирщині площею 1950 кв.м, там же в Радомишлі історико-культурним комплексом (431,8 кв.м) володіє її чоловік Ігор Кирилюк. Вона має у власності і два авто марок Mercedes-Benz та ВАЗ.

Вона має колекцію колекцією ікон та картин Льва Богомольця, Олександра Охапкіна та Михайла Онацька у загальній кількості 125 одиниць.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мельничук пожартував про наявність трильйону гривень

Є власником Інституту дерматокосметології доктора Богомолець, Інститутом теледерматології доктора Богомолець, Мережі діагностичних клінік доктора Богомолець та Музеєм українських домашніх ікон та старжитностей "Душа України".

Також нардеп задекларувала музику, слова до різних пісень та авторське право на книги та наукові твори.

За основним місцем роботи в управлінні справами Верховної Ради України вона отримала 76 тис грн. Серед інших джерел доходів: 13,8 тис. в Інституті дерматокосметології доктора Богомолець, 18,8 тис. грн в Харківській медичній академії післядипломної освіти, 17 тис. грн в Українській військово-медичній академії.

Також вона отримала дохід від надання майна в оренду від Посольства Сполучених Штатів Америки в Україні на суму 1,5 млн грн

Зараз ви читаєте новину «Богомолець задекларувала картини та культурні пам'ятки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі