неділя, 21 жовтня 2012 09:23

"Батьківщина" – найуспішніший московський проект, який у нас був" — Ющенко

"Батьківщина" – найуспішніший московський проект, який у нас був" — Ющенко
У слові НАТО у "Батьківщині" зроблять чотири помилки, наголошує лідер партії "Наша Україна" Фото: wek.com.ua

На виборах громадяни обирають політичний курс. А в його системі – 10–15 основних фундаментальних завдань. Таку думку у новому номері журналу "Країна" висловив колишній президент і лідер партії "Наша Україна" Віктор Ющенко.

"Сьогодні з більшості питань назвати мого партнера важко. Хто поділяє євроатлантичну інтеграцію? Не знаю. Знаю, що "Батьківщина" її не поділяє. Лише декларує. У слові НАТО вони зроблять чотири помилки. Це камуфляж. "Батьківщина" – найуспішніший московський проект, який у нас був. Але він так замаскований під український, що в багатьох людей язик не повертається це сказати", - наголосив він.

Ющенко підкреслив, що не знає, хто буде його партнером щодо скасування газової угоди з Росією.

"Бо ніхто не висловлюється. Чи по скасуванню Харківської угоди, чи по формуванню помісної церкви. 90 відсотків партій кажуть: це – другорядні питання. Єдність духовна – це другорядне, а от єдність на ковбасі – це курс. Я не поділяю цього. Бо це принизливо. Але така реальність. Чи питання мови. Дві третини політичних сил, що нібито йдуть від опозиції, кажуть, що це – неважливо", - зауважив екс-президент.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Українську націю опускають" — Ющенко "розбомбив" Партію регіонів та "Батьківщину"

Повне інтерв'ю з Віктором Ющенком читайте у журналі "Країна" № 40 (143) за 18 жовтня 2012 року.

Зараз ви читаєте новину «"Батьківщина" – найуспішніший московський проект, який у нас був" — Ющенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

224

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі