понеділок, 27 травня 2013 16:49

Азаров зустрівся з Коксом і Кваснєвським: уряд пообіцяв сприяти роботі Місії

Азаров зустрівся з Коксом і Кваснєвським: уряд пообіцяв сприяти роботі Місії
Азаров пообіцяв екс-президентам, що Уряд і надалі сприятиме роботі Місії. Фото: kmu.gov.ua

Прем'єр-міністр України Микола Азаров зустрівся із співголовами Моніторингової місії Європейського парламенту колишнім президентом Республіки Польща Олександром Кваснєвським та екс-президентом Європарламенту Петом Коксом.

Про це повідомляє прес-служба Кабміну.

Сторони обговорили завдання, які Місія ставить перед собою на черговому етапі. Микола Азаров пообіцяв екс-президентам, що Уряд і надалі сприятиме роботі Місії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кокс і Кваснєвський рано чи пізно вмовлять Януковича звільнити Тимошенко - Сас

Перед цим, 26 травня, Пет Кокс і Олександр Кваснєвський приїжджали до екс-прем'єрки Юлії Тимошенко у Центральну клінічну лікарню "Укрзалізниці" №5. Вони покинули лікарню через 2,5 години, при цьому не сказали журналістам ні слова.

Нагадаємо, місія Пета Кокса та Олександра Кваснєвського продовжена до вересня. Кокс і Кваснєвський стали спостерігачами від Європейського парламенту у судових процесах над екс-прем'єром Юлією Тимошенко і розпочали роботу 11 червня 2012 року. Також, окрім справ Тимошенко вони спостерігали за справами екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка, колишнього тимчасового виконувача обов'язків міністра оборони Валерія Іващенка, та за проведенням парламентських виборів в Україні.

Зараз ви читаєте новину «Азаров зустрівся з Коксом і Кваснєвським: уряд пообіцяв сприяти роботі Місії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі