середа, 21 вересня 2011 11:25

Азаров придумав, як більше економити електроенергію

Азаров придумав, як більше економити електроенергію

Прем'єр-міністр Микола Азаров знає, як вирішити проблему енергозбереження і енергоефективності.

Про це він повідомив під час відкриття засідання уряду.

"Вчора я ознайомився з рішенням проблеми енергозбереження і енергоефективності, яка успішно працює у Києві. Я відвідав київську школу №18, в якій до сьогоднішнього дня для опалення використовували тепловий насос. Зараз там встановили експериментальне обладнання, автономну теплову установку. Це потребувало витрат, але тепер школа має автономну гарячу воду і вже з першого дня встановлення, це обладнання економить газ, якого ми так потребуємо", - розповів прем'єр.

"Також важливо, що з'явилися теплові насоси вітчизняного виробництва. Експеримент можна вважати цілком успішним. Його можна поширювати на школи, дитячі садки, лікарні та об'єкти соціальної інфрасткруктури", - наголосив він.

Азаров також дав доручення міністерству регіонального будівництва і ЖКГ, міністерству фінансів та регіанальним адміністраціям розробити 5-річний план переоснащення комунальних об'єктів.

Зараз ви читаєте новину «Азаров придумав, як більше економити електроенергію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі