четвер, 22 липня 2010 16:03

Азаров не хоче перекладати на людей свою безгосподарність

Азаров не хоче перекладати на людей свою безгосподарність

Прем"єр-міністр Микола Азаров стурбований ситуацією у житлово-комунальній сфері. Про це він сказав під час наради з головами обласних, районих адміністрацій та губеранторами.

"Ця проблема виникла не вчора і не сьогодні. Вона застаріла. Ми повинні її вирішити. Зараз саме час для цього", - зауважив прем"єр.

Він наголосив, що українці, які проживають у квартирних будинках не задоволені якістю житлово- комунальних послуг. Азаров нагадав, що після підвищення тарифів будуть збільшені субсидії, тому держава буде змушена доплачувати людям за це підвищення.

"Нам довелося застосовувати достатньо серйозні заходи. Вони не повинні призвести до того, щоб ми власною безгосподарністю переклали все на плечі людей при цьому посилаючись на уряд. Я кажу про величезні втрати води та тепла при транспортуванні", - пояснив глава уряду.

Азаров сказав, що всередині квітня у президента була проведена нарада щодо ситуації в житлово- комунальній галузі. За його словами, зараз настав час, щоб спитати у відповідальних про виконану роботу і реальний справ речей.

Прем"єр погоджується із наріканнями населення стосовно того, що тарифи зростають, а якість послуг знижується. Прем"єр попросив членів уряду та губернаторів звернути на це особливу увагу.

Gazeta.ua
Зараз ви читаєте новину «Азаров не хоче перекладати на людей свою безгосподарність». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі