четвер, 28 січня 2010 20:31

Янукович каже, що Тігіпко розуміє чому він йому нічого не пропонує

Янукович каже, що Тігіпко розуміє чому він йому нічого не пропонує
Лідер Партії регіонів Віктор Янукович заявляє про дуже високу вірогідність проведення дострокових виборів до Верховної Ради у травні.

Про це він заявив у прямому ефірі Державної телерадіокомпанії "Крим".

Політик вкотре висловив думку, що ні він, ні прем"єр Юлія Тимошенко не мають правових і моральних підстав обіцяти, наприклад Сергію Тігіпку і Арсенію Яценюку якісь посади, призначення на які здійснює Верховна Рада.

"З боку чи Тимошенко, чи Януковича було б нечесно зараз їм щось пропонувати", - зазначив лідер регіоналів і зауважив, що ні він, ні прем"єр не мають у парламенті більшості.

"Хлопці, я маю на увазі Тігіпка і Яценюка, вони дуже добре розуміють мене. Розуміють, що я ніколи не буду обіцяти те, чого не можу сьогодні зробити. Після виборів - буде видно. Ми сформуємо більшість, і буде видно, яка і у кого є перспектива знайти місце в будівництві країни", - сказав Янукович.

Водночас, він заявив про можливість дострокових виборів до парламенту вже у травні 2010 року, "якщо цей парламент не буде працювати ефективно".

"Судячи по голосуванню, яке проводилося у четвер (щодо звільнення Юрія Луценка), скажу прямо, така перспектива, на мій погляд, є дуже великою", - зазначив політик.

Як підкреслив Янукович, на посту президента він, на відміну від чинного глави держави Віктора Ющенка, діятиме дуже рішуче, і буде спроможний ухвалити рішення щодо розпуску Верховної Ради, яка себе дискредитувала, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Янукович каже, що Тігіпко розуміє чому він йому нічого не пропонує». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

27

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі