пʼятниця, 18 травня 2012 22:32

Янукович: "Я не кар'єрист і взагалі ніколи не переслідував якісь особисті цілі"

Янукович: "Я не кар'єрист і взагалі ніколи не переслідував якісь особисті цілі"
Янукович: "Особливо не звикли ні до якої розкоші. Ставились без особливих претензій до життя". Фото: newsukraine.com.ua

Президент України Віктор Янукович заявляє, що працював на керівних посадах не заради кар'єри, а для того, щоб поліпшити підлеглі йому сфери діяльності.

"Я в той час (15 років тому, коли став главою Донецької обласної державної адміністрації) уже про себе не думав. І, взагалі, я не переслідував ніколи якісь особисті цілі... По-великому стояли завдання інші - досягти мети: створити колектив, побудувати підприємства, створити нормальні умови, змінити ситуацію докорінно на краще", - розповів він в інтерв'ю донецьким журналістам, яке транслював Перший національний канал.

За словами Януковича, після призначення губернатором і переїзду в Донецьк з Єнакієвого він із дружиною і двома синами три роки прожив в однокімнатній "хрущовці" на 18 кв. м.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мисливське господарство Януковича приготували до "дерибану" - ЗМІ

"Особливо не звикли ні до якої розкоші. Ставились без особливих претензій до життя", - згадує президент.

"Я скажу, я ніколи не прагнув бути губернатором. Цілі такої не було. Взагалі, не був кар'єристом. Але любив великі обсяги роботи. І чим більше було роботи, тим комфортніше себе відчував", - сказав Янукович.

Глава держави також зазначив, що не зважаючи на колосальну зайнятість і високу посаду, він у курсі повсякденного життя звичайних українців.

"Я не відриваюся від життя людей. Я руку тримаю на пульсі... У мене є багато джерел інформації, але найкраще джерело - це люди", - підкреслив президент.

Зараз ви читаєте новину «Янукович: "Я не кар'єрист і взагалі ніколи не переслідував якісь особисті цілі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі