понеділок, 27 січня 2014 14:40

Активісти звільнили будівлю Мін'юсту

Активісти звільнили будівлю Мін'юсту
Фото: rada2012.net.ua

Активісти "Спільної справи" звільнили будівлю Міністерства юстиції.

Про це на свій сторінці в Facebook написав керівник організації Олександр Данилюк.

"Будівля Мінюсту Спільною Справою звільнена. Активісти Спільної Справи переходять від утримання будівлі Мінюсту до його блокування", - написав він.

"Якщо завтра не будуть виконані вимоги по відновленню конституційного ладу, організації президентських та парламентських виборів, та припинення терору проти українського народу, ми займемо всі адміністративні будівлі і будемо пускати на роботу лише осіб, які безпосередньо відповідають за життя та здоров'я людей", - додав лідер "Спільної справи".

Нагадаємо, ввечері 26 січня активісти громадянського руху "Спільна справа" захопили одну з будівель Міністерства юстиції України. Міністр юстиції Олена Лукаш заявила, що проситиме РНБО ввести надзвичайний стан, якщо мітингувальники не звільнять будівлю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Медичний Майдан - потреби лікарів і поради з безпеки (ОНОВЛЮЄТЬСЯ)

Міліція за фактом захоплення будівлі відкрила кримінальне провадження за ч.1.ст.341 Кримінального кодексу України "Захоплення державних або громадських будівель чи споруд".

Разом з тим, народний депутат фракції "Батьківщина", комендант Будинку профспілок Степан Кубів заявив, що захоплення трьох ключових міністерств організацією "Спільна справа" на чолі з Олександром Данилюком - це провокація з метою введення надзвичайного стану.

Зараз ви читаєте новину «Активісти звільнили будівлю Мін'юсту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі