вівторок, 05 березня 2013 19:21

Яценюк пояснив, чому опозиція сьогодні блокувала роботу Ради
6

Фото: Фото: frontzmin.ua

Опозиція заблокувала парламент, аби показати українцям, що президент Віктор Янукович — це диктатор, який намагається захопити владу.

Про це після судового засідання у Вищому адміністративному суді щодо позову спікера Володимира Рибака на позбавлення нардепа Сергія Власенка мандату, сказав лідер фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк.

Він наголосив, що опозиція продовжуватиме блокувати роботу парламенту, поки не буде "винесене законне рішення суду" з цієї справи.

"Чому ми сьогодні заблокували парламент? Аби привернути увагу України", - пояснив він.

Яценюк додав: "Іде системний наступ на опозицію. І не тільки. Ми представляємо інтереси людей. А вони (влада — ред.) хочуть знищити людей, які за нас проголосували. Тому ми заблокували парламент, аби вся країна знала, що Янукович — це диктатор, який хоче захопити всю владу в Україні".

Однак Яценюк так і не сказав, що робитиме опозиція після винесення ВАСУ рішення.

"Далі ми будемо приймати рішення. У нас є свій план дій, як працювати", - зауважив опозиціонер.

Водночас, відповідаючи на запитання, чому на судовому засіданні немає самого Власенка, Яценюк підкреслив: "Я замість нього. Він сьогодні був у Верховній Раді і я зараз поїду ще з ним зустрічатися... Замість нього прийшов я на підставі нотаріальної довіреності і представляю його інтереси".

Зараз ви читаєте новину «Яценюк пояснив, чому опозиція сьогодні блокувала роботу Ради». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі