середа, 19 червня 2013 22:02

Яценюк пішов до Януковича захищати національні інтереси країни - Сенченко

Яценюк пішов до Януковича захищати національні інтереси країни - Сенченко
Андрій Сенченко. Фото: cit.ua

Лідер фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк, пішовши до президента Віктора Януковича на зустріч, "захищав національні інтереси країни".

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав депутат із "Батьківщини" Андрій Сенченко.

"Дуже важливо, що Яценюк та фракція пішли на зустріч із Януковичем. У нас була дискусія з ранку у зв'язку із різними нюансами. Хотіли , аби зустріч була публічною, але такий формат зустрічі не вдовольнив Адміністрацію президента", - висловив думку політик.

Водночас, він підкреслив, що Яценюк пішов "захищати національні інтереси".

"Яценюк із фракцією пішли захищати національні інтереси країни. Я не перебільшую. Зустріч стосувалася євроінтеграції України, питання збереження газотранспортної системи, боротьби із корупції, тобто ключових проблем соціальної та економічної політики країни. Без цієї зустрічі не можна було би сколихнути Банкову. Ті питання, які поставив Яценюк призведуть до зміни поведінки Банкової", - переконаний народний депутат.

Окрім того, говорячи про відсутність лідерів фракції "Свобода" Олега Тягнибока та фракції УДАР Віталія Кличка на зустрічі, він наголосив: "Яценюк пішов не лише від фракції "Батьківщина", але і від всієї об'єднаної опозиції, і Тягнибок і Кличко підписались під переліком питань до президента".

Лідер фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк з представниками політсили прийшов на Банкову на зустріч з президентом з вимогами, підписаними трьома лідерами опозиції.

Нагадаємо, 18 червня глава держави Віктор Янукович запросив на зустріч до Адміністрації президента керівників парламентських фракцій і голову Верховної Ради на середу, 19 червня. "Батьківщина" вже передала президентові шість питань для обговорення під час зустрічі.

Лідер фракції "Свобода" Олег Тягнибок підтвердив, що не піде до Адміністрації президента на зустріч із главою держави. Водночас, лідер фракції "УДАР" Віталій Кличко заявив, що не бачить сенсу у зустрічі президента з керівниками фракцій та головою парламенту, яка запланована на середу в Адміністрації президента, оскільки вона має відбутися в стінах парламенту.

Зараз ви читаєте новину «Яценюк пішов до Януковича захищати національні інтереси країни - Сенченко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі