пʼятниця, 25 вересня 2015 11:04

"Я тебе, с*ка, з-під землі дістану" - Ляшко накинувся на прокурорів у справі Мосійчука

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко перед розглядом апеляції на арешт свого однопартійця Ігоря Мосійчука у Апеляційному суді Києва спробував влаштувати бійку з прокурорами.

Про це повідомляє "Українська правда".

Ляшко накинувся на прокурорів Миколу Наливайка і Сергія Капишина зі словами "Я тебе, с*ка, з-під землі дістану". За словами кореспондента, видимих причин для такої поведінки не було. Депутата стримали міліціонери.

 

Ляшко також заявив, що Адміністрація президента "спеціально розповсюджує чутки, що мінімум вісім депутатів хочуть вийти з РПЛ".

"Я знаю, що мінімум проти шести нардепів порушені кримінальні провадження. Їх шантажують, що вони нехай вийдуть з фракції, або будуть внесені подання на їх арешт. З ними зустрічаються депутати від БПП Кононенко, Третьяков, Загорій і проводять з ними переговори", – сказав він.

Ляшко додав, що "ніхто з фракції не йде".

У свою чергу Мосійчук заявив, що не уповноважував свого адвоката подавати апеляцію, через яку відбувається нинішній суд. Він додав, що ця апеляцію буде відкликана. Також він попросив перенести засідання на іншу дату.

 

"Мій захисник Мамалига лише вчора подав заяву про апеляцію. Ні мої рідні, ні я не уповноважували Кушнаренка подавати апеляцію. Прошу відхилити заяву Кушнаренка як неналежну і перенести розгляд апеляції, яку підготував мій захисник", – сказав він.

Нагадаємо, у четвер, 17 серпня, під час засідання Ради генеральним прокурором було оприлюднено відео, на якому нардеп від "Радикальної партії" Ігор Мосійчук нібито брав хабар від невідомого.

Рада 262 голосами підтримала рішення про притягнення політика до кримінальної відповідальності та арешт. Після цього Мосійчука затримали бійці СБУ. Суд над Ігорем Мосійчуком щодо обрання йому запобіжного заходу, призначений на 9:00 п'ятниці, не відбувся.

Пізніше Мосійчук заявиви, що має намір голодувати доти, доки не зустрінеться з генеральним прокурором України Віктором Шокіним. Нещодавно, Мосійчук розповів, як йому живеться в СІЗО.

Зараз ви читаєте новину «"Я тебе, с*ка, з-під землі дістану" - Ляшко накинувся на прокурорів у справі Мосійчука». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі