четвер, 15 грудня 2016 16:02

Я такого не казав - Янукович дає суперечливі свідчення

Я такого не казав - Янукович дає суперечливі свідчення
Фото: twitter.com

Президент-утікач Віктор Янукович стверджує, що не звинувачував бійців "Беркута" в перевищенні повноважень у листопаді 2013 року.

Про це він сказав на засіданні Дорогомиловського суду Москви при розгляді позову екс-"регіонала" Володимира Олійника про визнання подій 2014 року в Україні "державним переворотом", передає ТАСС.

"Мої слова були неправильно витлумачені в коментарях ЗМІ. Я не говорив про те, що працівники "Беркута" перевищували свої повноваження. Я сказав, що були окремі випадки, в яких треба було розібратися чи перевищували вони повноваження", - говорить Янукович.

Екс-президент запевняє, що дав доручення прокуратурі розібратися в цьому питанні. Й передати результати до суду. При цьому Янукович упевнений, що діяв у рамках закону.

"У мене не було й немає прав звинувачувати працівників "Беркута" в перевищенні повноважень", - підкреслив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російські ЗМІ назвали нове місце укриття Януковича

"Якщо десь застосовували зброю, то лише з метою самооборони. А, можливо, для усунення загрози, яку несли озброєні люди громадянам. Але ми таких випадків не знали", - додав Янукович.

Під час відеодопиту українського суду 28 листопада президент-утікач Віктор Янукович звинуватив бійців розформованого спецпідрозділу "Беркут" у перевищенні повноважень під час розгону студентів 30 листопада 2013 року.

Зараз ви читаєте новину «Я такого не казав - Янукович дає суперечливі свідчення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі