пʼятниця, 21 жовтня 2022 15:50

Спецтема: Війна Росії проти України

21-річний син нардепки Королевської "чілить" на Maybach у Казахстані

21-річний син нардепки Королевської "чілить" на Maybach у Казахстані
Син народної депутатки Наталії Королевської Ростислав Солод обирався від ОПЗЖ депутатом Краматорської міської ради. Фотоколаж: "Радіо Свобода"

Син народної депутатки від "Опозиційної платформи – За життя" Наталії Королевської, депутат Краматорської міської ради від ОПЗЖ Ростислав Солод виїхав у Казахстан.

21-річний син Королевської і її чоловіка, нардепа Юрія Солода, попри призовний вік виїхав з України. Про це повідомили Bihus.Info.

У жовтні Ростислав Солод опублікував сторіс з Казахстану у салоні автомобіля Mercedes-Benz Maybach. Орендувати таке авто у Астані можна за 2300 грн на годину.

А у другій половині вересня він опублікував в Instagram фото зі спортзали. Його зробив у готелі Ritz-Carlton в Астані.

Родина нардепів Королевської і Солода виїхала з України 9 лютого. І, судячи з відсутності у Верховній Раді, більше не поверталася.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ОПЗЖ заборонили, а їхні депутати "купаються" в мільйонах з держбюджету – ЗМІ

24 вересня Ростислав Солод опублікував анонс заходу з нагоди випуску токена HBM (токен – аналог акцій підприємств у цифровому світі) на криптовалютних біржах Coinsbit та Azbit, а також рекомендував його не пропустити.

HeatBeat Music – проєкт музичної платформи, у який HBM Group закликає інвестувати, купуючи токени. При цьому, вкладникам обіцяють десятикратний прибуток.

Солод був присутнім на цьому заході з нагоди лістингу токена проєкту 24 вересня і координував підготовку виступу CEO HBM Group Єгора Манукяна.

Також журналісти помітили сина депутатів на фото з Серіком Уаліхановим – представником HBM Group у Казахстані та іншими учасниками проєкту HBM.

"У промо-матеріалах HBM Group міститься інформація про наявність у проєкті реферальної системи і системи рівнів вкладників. Подібні риси, разом з обіцянками про надприбутки, є характерними для фінансових пірамід", – повідомляють журналісти.

5 жовтня син народних депутатів публікував фото з Дубая.

Судячи з ракурсу і спортивного устаткування Technogym, Ростислав Солод перебував у спортзалі готелю Address Beach Resort.

Вартість номерів у готелі стартує від 25 тис. грн за ніч.

Народний депутат з колишньої фракції ОПЗЖ Юрій Бойко у серпні відпочивав у Чехії. А колишній голова адміністрації президента Януковича, нардеп Сергій Льовочкін приїхав в Україну у липні, але потім знову виїхав.

Нардепи з колишньої ОПЗЖ Вадим Столар та Ігор Абрамович виїхали з України і мешкають на Лазуровому узбережжі Франції, у Ніцці.

15 вересня Верховний суд відхилив скаргу ОПЗЖ на її заборону, партію остаточно заборонили.

Зараз ви читаєте новину «21-річний син нардепки Королевської "чілить" на Maybach у Казахстані». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі