пʼятниця, 02 грудня 2011 13:11

На Київщині намагаються зняти кандидата від "УДАРу" на виборах міського голови

   На Київщині намагаються зняти кандидата від "УДАРу" на  виборах міського голови

Вишневська міська виборча комісія намагається зняти з реєстрації кандидата від політичної партії "УДАР Віталія Кличка" Антона Замараєва на позачергових виборах міського голови у м. Вишневе Києво-Святошинського району Київської області. Про це 01 грудня заявив сам Антон Замараєв, отримавши Постанову Вишневої міської виборчої комісії стосовно незаконного розповсюдження виборчої агітації.

За словами представника "УДАРу", у Постанові йдеться про оголошення йому попередження про порушення законодавства про вибори, хоча жодних протиправних дій ні він, ні працівники виборчого штабу не здійснювали. Натомість такі дії слід оцінювати як застосування брудних виборчих технологій з метою зняти його з виборчих перегонів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Утопічна ініціатива остаточно пересварить опозицію

"Ініціатор скарги у виборчу комісію – О.Чернієвський – на позачергових виборах Вишневого міського голови працює технічним кандидатом. Очевидно його завданням є дискредитація кандидата від "УДАРу" і зняття його з виборчих перегонів", - зазначив Антон Замараєв.

Кандидат від "УДАРу" додав, що у використанні проти нього "чорних" технологій переконався тоді, коли одночасно з попередженням виборчої комісії партійці знайшли листівки, зроблені невідомими особами від імені Антона Замараєва, без вихідних даних і з іншими порушеннями законодавства.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Список кандидатів від опозиції мають формувати виборці

Як відомо, п.7 ст. 45 Закону України "Про вибори депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів" передбачає скасування рішення про реєстрацію кандидата після двох попереджень територіальної виборчої комісії.

Зараз ви читаєте новину « На Київщині намагаються зняти кандидата від "УДАРу" на виборах міського голови ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі