вівторок, 29 листопада 2011 16:15

У Партії регіонів та БЮТ залишається найвищий рейтинг - опитування

У Партії регіонів та БЮТ залишається найвищий рейтинг - опитування

У першій половині листопада найбільше прихильників мали Партія регіонів (12,5%), Блок Юлії Тимошенко (10,2%) та партія Арсенія Яценюка "Фронт змін" (7,0%).

Такі результати соціологічного дослідження, оприлюдненого Київським міжнародним інститутом соціології (КМІС).

Крім того, згідно опитування, Комуністична партія України має 5,1% підтримки, партія "УДАР" Віталія Кличка - 4,4% та партія "Сильна Україна" Сергія Тігіпка - 3,2%.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До Верховної Ради проходять Кличко та Тягнибок - опитування

Якщо вірити опитуванню, ще чотири політичних сили мали не менше одного відсотка прихильників: Всеукраїнське об'єднання "Свобода" Олега Тягнибока - 2,3%, партія Анатолія Гриценка "Громадянська позиція" - 1,2%, Блок Володимира Литвина - 1,1% та Прогресивна соцiалiстична партiя України Наталії Вiтренко - 1%.

За даними КМІС, сукупна електоральна підтримка опозиційних партій і блоків помітно перевищує сукупну електоральну підтримку політичних сил владної коаліції: 27% проти 22%. За попередні чотири місяці це співвідношення практично не змінилося.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українці не проти повністю змінити владу - опитування

Київський міжнародний інститут соціології (КМІС) провів всеукраїнське опитування громадської думки протягом 4-15 листопада 2011 року. Методом інтерв'ю було опитано 2037 респондентів, що мешкають в усіх областях України, у Криму та у Києві за стохастичною вибіркою, репрезентативною для населення України віком від 18 років.

Зараз ви читаєте новину «У Партії регіонів та БЮТ залишається найвищий рейтинг - опитування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі