четвер, 23 липня 2009 17:29

Петро Симоненко скоро одружиться

Автор: фото: Наталія ЧУБЕНКО
  Лідер Компартії Петро Симоненко та журналістка Оксана Ващенко перед весіллям збираються поїхати у відпустку
Лідер Компартії Петро Симоненко та журналістка Оксана Ващенко перед весіллям збираються поїхати у відпустку

Лідер Компартії 56-річний Петро Симоненко незабаром вдруге одружиться. Його обраниця — журналістка Оксана Ващенко, 31 рік.

У січні цього року вона народила Симоненку доньку Марію. Після цього нардеп подав на розлучення із дружиною 56-річною Світланою. Вони прожили разом 35 років, мають двох дорослих синів. Нещодавно завершилися судові засідання щодо їхнього розлучення.

— Весілля незабаром! — повідомляє лідер Компартії.

Відгуляють його в Україні на початку осені.

В оточенні головного комуніста розповідають, що наречені почнуть готуватися до одруження, коли повернуться з відпочинку. На початку серпня вони збираються у відпустку.

Близькі кажуть, донька дуже схожа на Симоненка. Він на засіданнях Верховної Ради частенько милується зображенням малої на своєму мобільному телефоні.

— Дочка росте. Усе в нас добре, — говорить.

У мене був гіпертонічний криз, викликали "швидку"

Колишня дружина Симоненка не може змиритися із утратою чоловіка. Говорить, що їх розлучили незаконно.

— У день засідання у мене був гіпертонічний криз, мені викликали "швидку". До суду я принесла довідку, але вони сказали, що це не привід не бути на засіданні. Без мене підтвердили рішення про розлучення, — каже Світлана. Додає, що не здасться: — Оксану я хочу викликати на дуель до суду. Вона влізла в нашу сім"ю, образила мене й має понести за це відповідальність.

Зараз ви читаєте новину «Петро Симоненко скоро одружиться». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі