понеділок, 14 листопада 2022 11:23

ЗМІ повідомив про госпіталізацію Лаврова на Балі. Захарова відреагувала

ЗМІ повідомив про госпіталізацію Лаврова на Балі. Захарова відреагувала
Російську делегацію на саміті країн "Великої двадцятки" в Індонезії очолив міністр закордонних справ Сергій Лавров. Фото: facebook.com/MIDRussia

Міністра закордонних справ Росії Сергій Лавров госпіталізували в Індонезії.

Політика доставили до лікарні після прибуття на саміт G20 на острові Балі, пише Associated Press з посиланням на офіційних осіб Індонезії.

"Всі вони відмовилися назвати свої імена, оскільки не були уповноважені обговорювати це питання публічно. Двоє з них сказали, що Лавров проходить лікування через хворобу серця", – пише AP.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зустріч Байдена та Цзіньпіна на G20 може обернутися крахом для режиму Путіна – нардеп

Водночас представниця МЗС Росії Марія Захарова назвала цю інформацію "фейком".

"Ми тут із Сергієм Вікторовичем в Індонезії читаємо стрічку і не віримо своїм очам: виявляється, він госпіталізований. Це вже, звичайно, вищий пілотаж фейків", ‒ написала вона уTelegram.

Також Захарова опублікувала відео з Лавровим із готелю.

Оновлено об 11:28: Лавров прокоментував інформацію ЗМІ, що його нібито госпіталізували на Балі, пише пропагандистське видання Росії ТАСС.

"Читаю матеріали до завтрашнього саміту в готелі", – повідомив глава МЗС РФ.

Саміт G20 на індонезійському острові Балі стартує 15 листопада.

Президент Володимир Зеленський приєднається до саміту в онлайн-форматі. Російський диктатор Володимир Путін не приїде на саміт і не виступить на ньому навіть віддалено. Російську делегацію очолить міністр закордонних справ Сергій Лавров.

Українська влада неодноразово вимагала відкликати запрошення Путіну на саміт в Індонезії і виключити Росію з G20.

Росія може завдати масованого ракетного удару по Україні 15–16 листопада, коли проходитиме саміт країн "Великої двадцятки" в Індонезії. Цілком можливо, що наступна масштабна атака окупантів припаде саме на ці дні, попереджав речник командування Повітряних сил Збройних сил України Юрій Ігнат.

Зараз ви читаєте новину «ЗМІ повідомив про госпіталізацію Лаврова на Балі. Захарова відреагувала». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі