субота, 03 березня 2012 16:27

Злодій відрізав від електрики цілу вулицю в селі на Вінниччині

Злодій відрізав від електрики цілу вулицю в селі на Вінниччині

2 березня міліціонери Бершадського району на Вінниччині порушили кримінальну справу проти 35-річного жителя села П'ятківка. Той зрізав у сусідської з вулиці 800 м алюмінієвого проводу лінії електропередачі.

"Це слава Богу, що по тій вулиці ніхто не живе. Там дуже погана дорога. Навіть пройтися спокійно не можна. Тому ще рік тому звідти останні жителі полишили хату. Переїхали на більш кращу вулицю. От це під час останнього сильного вітру гілкою там зірвало дріт біля однієї хати. Хтось собі вирішив грошей заробити. Змотав його. Вулиця велика, 400 метрів", - розповів сільський голова Леонід Свистун.

Правоохоронці повідомляють, затриманий розібрав лінію у нічний час. Викрадений алюмінієвий дріт чоловік поламав на куски і здав в один з пунктів прийому металобрухту.

"У нього вже були проблеми із законом. Крім цього, ще й розшукує поліція Молдови за підозрою у скоєні тяжкого злочину", - повідомив виконуючий обов'язки начальника Бершадського райвідділу міліції Олег Безпалько.

Зараз ви читаєте новину «Злодій відрізав від електрики цілу вулицю в селі на Вінниччині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі