пʼятниця, 11 грудня 2020 17:06

"Захищали" п'яного товариша: озброєні чоловіки напали на поліцейських
3

На Київщині група озброєних чоловіків напала на поліцейських.

Вони складали адмінпротокол на п'яного водія. У цей час на них напали "захисники" порушника і відкрили стрілянину, повідомили у відділі комунікації поліції Київської області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліцейську вдарили ножем під час оформлення аварії

Група озброєних чоловіків напала на поліцейських
Фото: npu.gov.ua
Вони хотіли "захистити" п'яного товариша
Зловмисниками виявилися місцеві мешканці віком від 24-х до 53-х років

"Подія сталась у селищі Терезине Білоцерківського району. Там екіпаж патрульної поліції зупинив автомобіль, водій якого перебував у стані алкогольного сп'яніння. Під час складання адміністративних матеріалів на місце події під'їхали 3 автівки товаришів правопорушника. Вони накинулися на поліцейського із кулаками та зникли в невідомому напрямку. На розшук автомобілів, на яких поїхали зловмисники, були орієнтовані всі наряди поліції Київщини. Одну з машин помітили працівники Білоцерківського відділу поліції на автодорозі Київ-Одеса. На законну вимогу правоохоронців водій не зупинився та на великій швидкості продовжив рух. У селі Озерна автомобіль заїхав на обійстя, пасажир вийшов з автівки, здійснив постріл та погрожував правоохоронцям зброєю", - сказано в повідомленні.

Щоб затримати нападників, запровадили спеціальну поліцейську операцію, під час якої спецпідрозділ КОРД їх затримав. Зловмисниками виявилися місцеві жителі віком від 24 до 53 років.

За місцем проживання нападників, поліцейські провели обшуки та вилучили низку речових доказів, зокрема зброю та набої до неї. Вирішується питання про оголошення зловмисникам про підозри у вчиненні правопорушень. Запобіжні заходи їм обере суд.

У Києві 49-річний чоловік напав на співробітницю патрульної поліції. Потерпілу доправили до лікарні з травмою голови та струсом мозку. Зловмисника затримали.

Зараз ви читаєте новину «"Захищали" п'яного товариша: озброєні чоловіки напали на поліцейських». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі