вівторок, 05 квітня 2022 02:11

Усі скабєєві, мудодзвони і фронтові брехуни проведуть фінал свого життя за ґратами - Зеленський

Усі скабєєві, мудодзвони і фронтові брехуни проведуть фінал свого життя за ґратами  - Зеленський
Зеленський нагадав "усім скабєєвим" про долю ідеолога нацизму. Фото: myc.news/

Президент України Володимир Зеленський заявив, що фінал свого життя усі російські пропагандисти у кращому випадку проведуть за ґратами.

Про це він заявив у черговому зверненні до українців.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні оголосили підозру російським пропагандистам Кисельову та Скабєєвій

"Впевнений, що ви знаєте про нову-стару тактику російських пропагандистів, які намагаються постійно відкидати звинувачення проти російських військових. Чому нову-стару? Все просто, бо таку ж тактику вони застосували, коли окупанти збили малайзійський "Боїнг" над Донбасом. Вони звинувачували Україну. Навіть придумували різні конспірологічні нібито пояснення. Дійшли й до того, що навіть стверджували, ніби трупи "підкинули" на борт літака перед тим, як він упав", - розповів президент.

На думку Зеленського, зараз окупанти роблять приблизно те саме: "так само брешуть, намагаються спотворювати "факти", але, як і тоді, у них нічого не вийде і вони не зможуть обманути весь світ".

"Тому російським пропагандистам та їхнім керівникам зараз може вдатися лише одне: напрацювати на вирок майбутнього трибуналу, який буде подібним до вироку Юліусу Штрайхеру, одному з ідеологів нацизму, головному редактору тижневика "Дер Штюрмер". Він був страчений за антисемітську пропаганду й заклики до геноциду", - розповів він.

Глава держави додав, що у наш час вже не страчують, однак всім "скабєєвим, вечірнім мудодзвонам, фронтовим брехунам та їхнім керівникам" у Москві варто запамʼятати, що фінал їхнього життя буде за ґратами - у кращому разі.

Російські пропагандисти намагаються довести, що злочини в Бучі, Гостомелі, Ірпені та в інших місцях Київщини - постановка.

Крім того, у російських ЗМІ з'явилася стаття "Що Росія повинна зробити з Україною". У ній мирне населення України називають "пособниками нацистів", яких слід "перевиховати" і придушити у сфері політики, культури і освіти.

Зараз ви читаєте новину «Усі скабєєві, мудодзвони і фронтові брехуни проведуть фінал свого життя за ґратами - Зеленський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі