понеділок, 04 квітня 2022 20:11

Спецтема: Війна Росії проти України

Геноцид українців у Бучі: показали обличчя росіян-убивць

Геноцид українців у Бучі: показали обличчя росіян-убивць
Наслідки приходу російських військ у Бучу. Фото: ОП

Ідентифікували деяких російських окупантів, які скоювали воєнні злочини в Бучі.

Про це повідомили журналісти "Слідство.Info".

Ідеться про рашистів зі 155-ї бригади морської піхоти Тихоокеанського флоту РФ.

Ця бригада безпосередньо скоювала воєнні злочини та геноцид в Бучі, Ірпені й Гостомелі.

Бригада з Владивостока, тобто окупанти проїхали 9 тис. км, перетнули весь континент, щоб убивати й ґвалтувати українців.

Декілька прізвищ окупантів, які чинили звірства в Бучі:

Матрос 20-річний Міхаіл Ткач, народився в місті Владивосток, 2017-го закінчив школу. Коли його призвали в армію, підписав контракт.

Ткач зізнається, що коїть в Україні звірства. На сторінці у "Вконтакте" він пише українцю: "Носи с собой пластиковый паспорт, чтобы я, когда двухсотых чистил, мог тебя узнать. Я на память еще одно ухо возьму".

20-річний Алєксєй Гаськов. Народився в Бурятії, закінчив там школу, призвали до армії. Приєднався до бригади морської піхоти, чим, схоже, сильно пишався. У лютому він поїхав вбивати українців та обкрадати наші домівки, поки його дружина й батько чекали на нього вдома.

Старший сержант 33-пічний Алєксєй Скулкін. Він у російській армії служить 15 років. Має дружину й сина.

2016-го Скулкін їздив на війну в Сирію, де російська армія підтримувала злочинний режим Башара Асада. Поки Скулкін коїть злочини на території України, його дружина поміняла аватар на веселу картинку з російським триколором і вказала статус: "жду Леху".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Кожен росіянин несе відповідальність за це" - показали чергові фото геноциду українців у Бучі (18+)

Старший матрос 28-річний Алєксандр Черепахін. Після закінчення школи пішов навчатися в технікум на електрозварювальника. Потім вступив на службу до армії. Він теж їздив у Сирію вбивати мирних людей. Тепер приїхав в Україну. Має дружину й 4-річну доньку.

20-річний Андрєй Кільдішов. Народився у місті Находка Приморського краю, там же навчався у школі. Далі вступив до коледжу, а потім до армії.

Кільдішов - тіктокер, публікує відео з вечірок і всілякі дурнуваті жарти. Матір молодого окупанта, судячи з її соцмереж, працює в дитячому садочку чи в школі. Вихваляє тирана Сталіна з плакатами "спасибо деду за победу".

Матрос 26-річний Денис Колдашов. Народився і виріс у Приморському краї, після школи навчався в технікумі на автомеханіка. Потім пішов до армії.

У 2016-2017 роках воював у Сирії на боці режиму Башара Асада. У Колдашова є дружина і 5-річна донька. Поки чоловік убиває мирних українців, дружина Алєксандра їздить із подругами на шопінг.

Старший прапорщик 36-річний Максим Коновалов. Народився і виріс у Томській області, навчався в училищі на бухгалтера. З 2003-го служить в армії. Також їздив у Сирію на війну. Має дружину, доньку й сина.

Старший матрос 32-річний Міхаіл Мамєтьєв. За освітою тракторист. 2010 року Мамєтьєв вступив на службу до армії РФ. У соцмережах публікує фото із застіль та рибаловлі. 2016-го їздив на війну в Сирію. Має дружину і малолітню доньку.

За час війни проти України 155-та тихоокеанська бригада втратила майже половину особового складу, повідомили у Збройних силах України.

Але більшість з ідентифікованих окупантів нещодавно були онлайн, тож вони або повернулися в Росію, або зазнали поранень і зараз перебувають у лікарнях.

У Бучі російські окупанти вбили мирне населення - людям стріляли в потилиці. Убивали сім'ями: дітей, жінок, бабусь, чоловіків.

Місто було в окупації рашистів майже місяць, тепер Бучу взяли під контроль українські воїни. Місію Міжнародного кримінального суду й міжнародних організацій закликали зібрати докази воєнних злочинів Росії.

Президент України Володимир Зеленський назвав росіян виродками, звернувся до матерів окупантів.

Зараз ви читаєте новину «Геноцид українців у Бучі: показали обличчя росіян-убивць». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі