понеділок, 18 лютого 2013 13:13

Спецтема: Українське бездоріжжя

Вхід до Держслужби автодоріг завалили старими шинами та битими бамперами

Вхід до Держслужби автодоріг завалили старими шинами та битими бамперами
Фото: starteks.com.ua

Зараз під стінами Державної служби автодоріг триває мітинг водіїв проти незадовільного стану доріг. Вхід до приміщення водії заблокували пробитими шинами, та поламаними бамперами. Їх принесли самі учасники акції як запчастини, що зламалися на українських дорогах.

Зараз під стінами зібралось близько 50 водіїв. Мирно стоять під входом.

"Наші вимоги прості: це ліквідація недоліків та пошкоджень дорожнього покриття та оприлюднення графіків їх виконань. Також ми вимагаємо припинити практику відмови складання протоколів про аварії, які трапилися через неналежний стан доріг", - каже Андрій Черніков, один з організаторів акції протесту.

Серед учасників присутні народні депутати Андрій Іллєнко, Ігор Мирошніченко (обоє зі "Свободи") , Ксенія Ляпіна (з "Батьківщини") та позафракційний Олег Ляшко.

Олег Ляшко приніс побиту фару власного "Ренж Ровера".

Учасники акції збирають підписи, які згодом передадуть до "Укравтодору", Київську міську державну адміністрацію (КМДА, - ред.) та Кабінет міністрів.

Зараз ви читаєте новину «Вхід до Держслужби автодоріг завалили старими шинами та битими бамперами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі