понеділок, 28 травня 2012 11:16

В Ужгороді син екс-мера Ратушняка потрапив у аварію на квадроциклі
5

Квадроцикл рухався головною дорогою, а позашляховик – по другорядній
Фото: Фото: Прес-служба ДАІ
В міліції вирішують питання про порушення кримінальної справи
Жінка-водій кросовера в ДТП не постраждала
Аби їздити на квадроциклі, потрібно мати права
Водій цього квадроциклу прав не мав

У п'ятницю близько першої години пообіді на перехресті вулиць Яна Гуса і Шевченка в Ужгороді сталася ДТП. Квадроцикл "CAN-AM" зіткнувся із кросовером "Toyota RAV 4". В результаті автопригоди троє підлітків опинилися в лікарні, двоє з них – в реанімації. Серед постраждалих – син екс-мера Ужгорода Сергія Ратушняка 15-річний Микола.

"Квадроцикл рухався головною дорогою, а позашляховик – по другорядній. Але поки не визначено, хто саме винен у ДТП. Не відомо поки й те, з якою швидкістю рухалися транспортні засоби. Над цією інформацією працюють експерти", - сказала прес-секретар обласного відділу ДАІ УМВС України в Закарпатській області Ганна Трофимчук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Одесі трамвай розчавив об дерево машину пенсіонера

Вона також зазначила, що їзда на квадроциклах по дорогах, автомагістралях, і, в тому числі, по місту – заборонена. Їздити на цьому виді транспорту можна тільки в горах або на полях.

"Аби їздити на квадроциклі, потрібно мати права. Водій цього квадроциклу їх не мав. Більше того, цей транспортний засіб не був зареєстрований", - сказала Трофимчук.

Також стало відомо, що дівчина, яка постраждала в ДТП – 14-річна донька колишнього начальника управління МНС в Закарпатській області, депутата Закарпатської обласної ради від Партії регіонів Мирослава Шербея – Анастасія Щербей. У лікарню її завезли в непритомному стані. Найменше постраждав 17-річний пасажир квадроциклу, який встиг зіскочити з транспортного засобу під час перекидання.

Водій позашляховика, 41-річна жінка-підприємець, в ДТП не постраждала. В міліції вирішують питання про порушення кримінальної справи.

Зараз ви читаєте новину «В Ужгороді син екс-мера Ратушняка потрапив у аварію на квадроциклі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі