середа, 09 листопада 2011 22:47

В Одесі невідомі убили жінку та вагітну доньку у власній квартирі

В Одесі невідомі убили жінку та вагітну доньку у власній квартирі

Одесу сколихнуло жорстоке подвійне вбивство. Серед білого дня у власній квартирі невідомі вбили літню жінку та її вагітну доньку. Загиблих із численними ножовими пораненнями знайшла друга дочка та чоловік вагітної, вони і викликала міліцію.

Резонансне вбивство сталося в самому центрі міста на Італійському бульварі. Наразі відомо, що в квартирі, де знайшли вбитих, немає слідів зламу, то ж правоохоронці припускають, що жертви самі відчинили двері і впустили убивцю в квартиру. З місця інциденту нічого не зникло, то ж версію з пограбуванням відразу відкинули. Більше міліція нічого не повідомляє. Відомо лише, що розглядаються дві версії: вбивство на ґрунті неприязних відносин або через конфлікт, що раптово спалахнув.

Але сусіди у ці версії не вірять. На одеському міському форумі користувачі пишуть, що одній жінці був 51 рік, а її доньці - 22 роки. Вона була вагітна і цього місяця мала виходити заміж.

Раніше повідомлялося, на Черкащині серед білого дня невідомі жорстоко вбили продавчиню.

Зараз ви читаєте новину «В Одесі невідомі убили жінку та вагітну доньку у власній квартирі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі