понеділок, 02 грудня 2013 12:27

У Макіївці через п'яного мажора на "Land Rover" загинув міліціонер з бабусею

У Макіївці через п'яного мажора на "Land Rover" загинув міліціонер з бабусею
Фото: donbass.ua

1 грудня о 00.15 год. у Червоногвардійському районі м.Макіївки сталася ДТП, у якій загинув працівник міліції, повідомляє ВЗГ ГУМВС України в Донецькій області.

Водій автомобіля "Land Rover", рухаючись з боку м. Донецька у м.Макіївку, не вибрав безпечну швидкість руху, не впорався з керуванням та зіткнувся з автомобілем "ЗАЗ-Ланос", який рухався у попутному напрямку.

Внаслідок цього автомобіль "ЗАЗ-Ланос" виїхав за межі проїжджої частини та в'їхав у опору лінії електропередач.

Після зіткнення "Land Rover" продовжив рух та скоїв наступне зіткнення з автомобілем "ГАЗ- 3110", який рухався у попутному напрямку.

У результаті ДТП пасажири автомобіля "ЗАЗ - Ланос" - інспектор патрульної служби лінійного відділу на станції Донецьк, 1992 р.н. і його бабуся 1933 р.н. загинули на місці події.

Водій цього ж автомобіля, 1983 р.н. і водій "Land Rover", 1985 р.н. отримали тілесні ушкодження.

Водій автомобіля "Land Rover", який підозрюється у скоєнні тяжкого ДТП, ні з ким із співробітників міліції Донеччини в родинному зв'язку не перебуває. За попередніми даними, в той день він, вживши спиртні напої, взяв ключі у одного із друзів і скористався без дозволу його автомобілем.

Зараз ви читаєте новину «У Макіївці через п'яного мажора на "Land Rover" загинув міліціонер з бабусею». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі