субота, 30 листопада 2013 02:09

Тернополянка загинула в ДТП по дорозі на київський Євромайдан

29 листопада о 3.20 біля села Уланів Хмільницького району Вінницької області сталася дорожньо-транспортна пригода. З камазу, що рухався назустріч мікроавтобусу "Мерседес-Віто", злетів тент та залізна труба. Вона пробила лобове скло, зачепила водія та смертельно травмувала 63-річну жінку.

За словами начальника сектора зв'язків з громадськістю міліції у Вінницькій області Анни Олійник, 30-річний водій камазу мешкає у Житомирській області.

"Він перевозив зерно з Житомирської області на елеватор у Хмільник. За попередніми даними, погано закріпив брезент. Тому труба зірвалась. Якщо суд доведе його вину, то отримає від 3 до 8 років. Водій зразу й не побачив, що накоїв. Його вже по дорозі у Хмільник зупинили, коли працівники ДАІ виїхали на місце ДТП", - зауважила вона.

Мікроавтобус їхав з Тернопольської області на Київ. Пасажири збирались брати участь у Євромайдані.

"Постраждали тільки 3 пасажирів. Отримали легкі ушкодження від труби. То ми їм надали допомогу на місці. А жінці, що сиділа посередині салону в другому ряду, труба пробила ліву сторону лоба. Рана була такою, що шансів не було. Жінка померла на місці", - зазначив фельдшер пункту швидкої допомоги села Уланів Михайло Короліщук.

Труба мала 40 мм в діаметрі і 3 м в довжину.

Зараз ви читаєте новину «Тернополянка загинула в ДТП по дорозі на київський Євромайдан». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі