вівторок, 26 листопада 2013 14:36

На Хмельниччині перекинувся бус на літній гумі: 1 загиблий, 6 травмованих

Дорожньо-транспортна пригода сталася 26 листопада о 6 ранку. Вантажно-пасажирський мікроавтобус з'їхав з дороги поблизу села Тиранівка Хмельницького району.

- Ожеледиці не було, - каже старший інспектор ВДАІ міста Хмельницького Андрій Прокопенко, 30 років. – За попередніми свідченнями очевидців, водій буса перевищив швидкість, не впорався з керуванням, з'їхав у кювет і перекинувся.

Автомобіль, збивши кілька молодих деревець, завис на чагарнику. У мікроавтобусі, крім водія, було 6 пасажирів з містечка Перемишль на Житомирщині. Жінки їхали до Хмельницького на речовий ринок.

У ДТП загинула Галина Швець. 57-річний водій дістав переломи ребер зліва, забій м'яких тканин голови та грудної клітки, і тупу травму живота. 33-річна пасажирка отримала перелом хребта. 35-річна потерпіла травмувалася, переламавши ребра. Інші три жінки 58, 57 та 34 років отримали забої грудей та голови різного ступеня важкості.

Усі потерпілі госпіталізовані до Хмельницької обласної лікарні.

За словами очевидців, гума на мікроавтобусі була літньою. Водій чомусь різко крутнув кермом.

Працівники ДАІ попереджають водіїв не виїжджати у дорогу на літній гумі.

Зараз ви читаєте новину «На Хмельниччині перекинувся бус на літній гумі: 1 загиблий, 6 травмованих». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі