четвер, 10 червня 2021 19:53

Уражена блискавкою школярка розповіла про пережите

Уражена блискавкою школярка розповіла про пережите
На Житомирщині блискавка влучила в 15-річну дівчину, яка в хаті розмовляла по телефону. Фото: t.me/KyivCityOfficial

15-річна Ганна Корнійчук із Малого Кривотина на Житомирщині, в яку в хаті влучила блискавка, розповіла, що пережила.

Каже, коли почалася гроза, телефон стояв на зарядці. В той момент подзвонила подружка. Ганна потягнулася за телефоном, як відчула електричний розряд. У будинку вибило світло, на шум прибігли батьки, вони викликали "швидку". Дівчина була непритомна.

"Подзвонила подружка, вона почала щось казати. Мама сказала виключи телефон і в той момент все відбулось. Було дуже страшно, телефон відключився. В очах блимнуло і почало трусить, серце почало боліти", - розповідає Ганна, передає ТСН.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У двох жінок влучила блискавка

У лікарні медики констатували удар струмом, а на тілі дитини виявили візерунки, які залишила блискавка: на лівій руці, в якій потерпіла тримала телефон, на спині та груднині.

"Характерний візерунок для ураження блискавкою, удар був нанесений у грудну клітку і вихід на спині. Точка входу і виходу є. Ще пощастило, бувають і смертельні випадки", - розповідає лікар-травматолог Ємільчинської ЦРЛ Олександр Волощук.

Зараз стан постраждалої стабільний, вона почувається краще.

На Житомирщині блискавка влучила в 15-річну дівчину 8 червня. Вона була в хаті й розмовляла телефоном. Дівчину одразу доправили в лікарню. Зараз вона перебуває в травматологічному відділенні.

Зараз ви читаєте новину «Уражена блискавкою школярка розповіла про пережите». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі