четвер, 31 січня 2019 13:19

Убивство подружжя в Миколаєві: загиблий попереджав про погрози

Убивство подружжя в Миколаєві: загиблий попереджав про погрози
Одесит Михайло Бєлов, якого із дружиною розстріляли в Миколаєві, попереджав про погрози. Фото - npu.gov.ua

Одесит Михайло Бєлов, якого із дружиною розстріляли в Миколаєві, попереджав про погрози.

Чоловік неодноразово звертався в поліцію, що його хочуть убити, пише видання "Новости-N" із посиланням на джерело в прокуратурі.

Інгульський (Ленінський) райвідділ поліції відкрив кримінальне провадження за статтею "невиконання судового рішення". Справу порушено за заявою Михайла Бєлова. Розслідувала справу слідчий Пирогова. Під час допитів Михайло Бєлов неодноразово заявляв слідчому, що Герасим Багірянц погрожує йому вбивством. Чи було вжито хоч якихось заходів за такою заявою – невідомо , за даними видання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Затримали сина чоловіка, який розстріляв подружню пару

У день убивства Бєлов також був у слідчого. Приїхавши з Одеси для участі в суді, зранку заїхав в Інгульський райвідділ, де зустрівся зі слідчим і в числі іншого, знову поскаржився, що його хочуть вбити.

Після закінчення суду Бєлов мав знову прибути до слідчого для проведення слідчих дій.

30 січня у Миколаєві біля будівлі Ленінського райсуду 52-річний Герасим Багірянц розстріляв із рушниці "Сайгак" подружню пару із Одеси 60-річного Михайла Бєлова та його 58-річну дружину.

Зараз ви читаєте новину «Убивство подружжя в Миколаєві: загиблий попереджав про погрози». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі