середа, 31 березня 2021 11:04

Убивство 19-річної студентки: що відомо про загиблу та де знайшли підозрюваного

Убивство 19-річної студентки: що відомо про загиблу та де знайшли підозрюваного
У Львові вбили 19-річну Дарію Косенок, студентку з Дніпропетровської області. Її тіло виявили в квартирі в центрі міста. Фото: facebook.com/igor.zinkevych

Студентка 19-річна Дарія Косенок, яку вбили у Львові, родом із з міста Кам'янське у Дніпропетровській області.

Навчалася на 2 курсі філологічного факультету ЛНУ ім. Івана Франка за спеціалізацією "Перська мова". Мешкала в гуртожитку на вул. Медової Печери, 39. Звідти вийшла 29 березня близько 16:00 і не повернулася. А наступного дня її мати заявила про зникнення. Про це Gazeta.ua розповіли знайомі вбитої.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Затримали підозрюваного в убивстві 19-річної студентки

Знайшли Дарію у квартирі на вул. Личаківській, 36, яку начебто винаймав її 19-річний хлопець. Відомо, що він не є студентом університету, в якому вчилася загибла. І що постійно у Львові він не проживав, приїжджав час від часу для зустрічей з коханою. Він із місця події втік. Його затримали в одному з хостелів у Східниці, де він переховувався.

Чи зізнався чоловік у скоєному та що стало мотивом убивства – поки не відомо.

Даі'я Косенок – мешканка Дніпропетровщини. Її знайшла вбитою в орендованій квартирі на вул. Личаківській у Львові власниця квартири. На тілі загиблої експерти виявили множинні колото-різані рани, які, ймовірно, й стали причиною смерті.

Зараз ви читаєте новину «Убивство 19-річної студентки: що відомо про загиблу та де знайшли підозрюваного». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі