середа, 31 березня 2021 14:35

Убивче кохання: 19-річний програміст зізнався, чому зарізав дівчину

Убивче кохання: 19-річний програміст зізнався, чому зарізав дівчину
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві львівської студентки 19-річної Дарії Косенок. Її знайшли вбитою в орендованій квартирі на вул. Личаківській. Фото: lv.npu.gov.ua

Затриманий за підозрою у вбивстві львівської студентки 19-річної Дарії Косенок зізнався в злочині. Під час сварки він 9 разів вдарив кохану ножем у груди.

На злочин начебто пішов через ревнощі, розповів Gazeta.ua начальник Львівського районного управління поліції Павло Гарасим.

"Каже, що ревнував свою дівчину. Між ними виник конфлікт. Схопився за ніж. А далі свої дії пояснити не може", - розповів Гарасим.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Убивство 19-річної студентки: що відомо про загиблу та де знайшли підозрюваного

Пара зустрічалася близько 2 років. Дарія навчалася. Її хлопець після школи закінчив коледж комп'ютерних технологій, офіційно не працював, займався програмуванням. Коли приїжджав до Львова – винаймали квартиру. Так і цього разу в переддень вбивства пара винайняла квартиру на добу, а пізніше продовжила перебування ще на день. Алкоголь не вживали.

Після вбивства підозрюваний втік з місця злочину через вікно, щоб не потрапити на запис камери спостереження, за словами Гарасима. Спочатку сховався в Дрогобичі, потім поїхав у Східницю.

Дарія Косенок – жителька Кам'янського на Дніпропетровщині. Зникла 29 березня, а наступного дня її мати заявила в поліцію. Дарію знайшла в орендованій квартирі на вул. Личаківській у Львові власниця квартири. На тілі загиблої експерти виявили множинні колото-різані рани, які, ймовірно, і стали причиною смерті.

Зараз ви читаєте новину «Убивче кохання: 19-річний програміст зізнався, чому зарізав дівчину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі