четвер, 21 березня 2013 10:29

Столичні даішники радять автомобілістам завтра не сідати за кермо

Столичні даішники радять автомобілістам завтра не сідати за кермо
ДАІ просить не залишати автомобілі на узбіччі. Фото: gentlewoman-ru.livejournal.com

У зв'язку з переміщенням активного циклону в Києві з 22 по 23 березня очікується погіршення погодних умов: сильні снігопади і хуртовини, снігові замети, ожеледь на дорогах, повідомляє прес-служба ДАІ міста Києва.

"Шановні водії! При значному погіршенні погодних умов радимо вам, по можливості, взагалі утриматися від поїздок на власному транспорті, а тим, хто виїхав, бути максимально уважними і акуратними за кермом", - йдеться в повідомленні.

Також ДАІ закликає водіїв дотримуватися Правил дорожнього руху, уникати ризикованих маневрів, не перевищувати швидкості, дотримуватися безпечного інтервалу та дистанції руху.

"В умовах снігопаду рухайтеся з увімкненим ближнім світлом фар, а при зупинці включайте аварійну світлову сигналізацію", - підкреслюється в повідомленні.

Звертаючись до киян і гостей міста столична ДАІ просить не залишати автомобілі на узбіччі, оскільки це створює перешкоду комунальним службам, які будуть прибирати сніг.

Зараз ви читаєте новину «Столичні даішники радять автомобілістам завтра не сідати за кермо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі