вівторок, 02 серпня 2016 03:05

Стали відомі подробиці ДТП, в якому важко постраждали поліцейські

Стали відомі подробиці ДТП, в якому важко постраждали поліцейські

Дівчина-поліцейська, яка разом з напарником постраждала в ДТП на Столичному шосе, перебуває у дуже важкому стані. Про це головний редактор порталу Цензор.net Юрій Бутусов написав на своїй сторінці у Фейсбук.

"П'яна істота збила на машині двох співробітників патрульної поліції Києва. Поліцейські оформляли ДТП на Окружній, місце було обнесено конусами і добре проглядалося зі значною дистанції. Хлопцеві-патрульному "пощастило" - перелом руки, інші травми. А стан дівчини-поліцейської дуже важкий. Триває операція, її життя рятують лікарі. Відкритий перелом стегна і гомілки однієї ноги, відкритий перелом стегна іншої ноги. Вона в свідомості, дихає через трубку, знеболена", - написав Бутусов.

За його інформацією, наїзд скоїв Маринін Ілля Володимирович 1982 року народження з міста Хабаровськ.

"Посвідчення водія у нього немає, тому що його позбавляли раніше прав через водіння машини в алкогольному сп'янінні, це вже не перше його порушення. Їздить по тимчасовому талону. І знову п'яний. Тестер показує дуже високу ступінь сп'яніння - 2,41 проміле. При допустимій нормі 0,2", - додав редактор видання.

Нагадаємо, у Києві на Столичному шосе сталася подвійна ДТП за участю поліцейського автомобіля. Поліцейські займались оформленням аварії, коли в одного з участників ДТП - білий мінівен "Фіат" врізався мінівен сріблястого кольору - "Опель". Від удару "Фіат" відлетів вперед і врізався у припаркований попереду поліцейський автомобіль "Х'юндай Соната".

Постраждали двоє поліцейських - їх госпіталізували.

Зараз ви читаєте новину «Стали відомі подробиці ДТП, в якому важко постраждали поліцейські». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі