вівторок, 27 вересня 2022 07:19

Спецтема: Війна Росії проти України

Росіяни повністю закрили на в'їзд та виїзд окуповану частину Херсонщини

Росіяни повністю закрили на в'їзд та виїзд окуповану частину Херсонщини
Окуповану частину Херсонської області повністю закрили на в'їзд та виїзд. Фото: Енергоатом

Російські окупанти повністю закрили на в'їзд і виїзд захоплену частину Херсонської області.

Ситуація залишається напруженою і на Запорізькій атомній електростанції. Співробітники АЕС не хочуть працювати з ворогом та намагаються виїхати з тимчасово захоплених територій. Про це повідомив Генеральний штаб Збройних сил України у ранковому зведенні 27 вересня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Озброєні російські військові ходять по квартирах – на захоплених територіях проводять псевдореферендуми

Загарбники продовжують терор мирного населення України. Так, на Південнобузькому напрямку від артилерійських та мінометних обстрілів ворога постраждали понад 25 населених пунктів, що неподалік з лінією зіткнення. Зокрема, Червона Долина, Широке, Андріївка, Білогірка, Тернові Поди, Лимани та Мирне.

На Запорізькому напрямку обстріляли три населені пункти – Новопіль, Новосілка та Времівка.

У Каховці на Херсонщині окупанти обходять будинки людей і наполегливо пропонують проголосувати на так званому референдумі. За потрібну позначку дають гроші. Пропонують 40 тис. рублів за "правильно" поставлену позначку, повідомив мешканець Херсонщини.

Загарбники взялися проводити псевдореферендуми на окупованих територіях України з 23 до 27 вересня. За результатами фейкового голосування Держдума РФ планує "прийняти" захоплені території до свого складу. Після цього на них розповсюджуватиметься ядерна доктрина Росії, заявив міністр іноземних справ РФ Сергій Лавров.

Зараз ви читаєте новину «Росіяни повністю закрили на в'їзд та виїзд окуповану частину Херсонщини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі