пʼятниця, 01 квітня 2022 09:27

Росія направила ракетні комплекси в район білоруського Гомеля - Міноборони

Росія направила ракетні комплекси в район білоруського Гомеля - Міноборони
РФ перекидає ракетні комплекси у Білорусь. Фото: Міноборони Білорусі

Росія продовжує використовувати територію Білорусі для того, щоб атакувати Україну.

У район Гомеля ворог перекидає ракетні комплекси. Про це в ефірі UAразом заявила заступниця міністра оборони Ганна Маляр.

Відомо, що там їх хочуть сконцентрувати для того, щоб завдати по нашій території ракетних ударів. Однак можливо, що росіяни можуть використувати їх як інструмент залякування або шантажу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Виведення військ і завершення "спецоперації" - Росія поширює черговий фейк

Також вона підкреслила, що ворог все ще намагається захопити Донецьку та Луганську області. Російська армія посилює війська та перегруповується, аби окупувати Харківщину.

Маляр заявила, що рашисти не полишили жодну зі своїх цілей. За її словами, часткове відведення військ від Київщини та Харківщини - це результат роботи ЗСУ.

Із півночі Київської області продовжується часткове відведення підрозділів російських окупаційних військ у бік державного кордону з Білоруссю. Фіксується рух змішаних колон техніки різної кількості.

Зараз ви читаєте новину «Росія направила ракетні комплекси в район білоруського Гомеля - Міноборони». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі