неділя, 07 серпня 2022 12:12

"Рашисти швидкими темпами готуються до псевдореферендуму" – Гайдай

"Рашисти швидкими темпами готуються до псевдореферендуму" – Гайдай
На Луганщині на фейковий рефендум людей заманюють продуктами, водою, будматеріалами, а також обіцянками із пересувного телевізора. Фото: t.me/luhanskaVTSA

Росіяни на Луганщині швидкими темпами готуються до псевдореферендуму.

Вже визначилися з місцями проведення та активно агітують, розповів у зведенні 7 серпня голова обласної військової адміністрації Сергій Гайдай, передає Gazeta.ua.

"Рашисти швидкими темпами готуються до псевдореферендуму. Людей заманюють продуктами, водою, будматеріалами. А також обіцянками хорошого життя з екрана пересувного телевізора, який цілий день промиває мізки населенню в окупованих містах. Свого роду – це шантаж. "Ми вам допоможемо задовольнити первинні потреби, а ви йдете на "референдум". Як ні – помирайте, і без вас результат намалюємо", – розповів Гайдай.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Технічна вода, душ на вулиці та пересувний телевізор – показали сьогодення Сіверськодонецька

Додав, що окупанти вже складають реєстр приміщень, де проведуть "вибори без вибору".

До того ж, в кожному населеному пункті вже з'явилися брехливі пропагандистські газети-вісники, які мають змусити мешканців прийти і віддати голос.

Після майже повної окупації Луганщини росіяни кинули всі сили на захоплення Донеччини. Регіон постійно обстрілюють. Майже щодня міська влада повідомляє про жертв або поранених серед цивільного населення та нові руйнування.

Уряд України запровадить обов'язкову евакуацію мешканців неокупованих районів Донецької області перед початком опалювального сезону. З Донеччини доведеться евакуювати щонайменше 200–220 тис. місцевих.

У так званій ДНР заявили, що окупаційні війська нібито захоплять територію Донецької області "до кінця серпня"

Зараз ви читаєте новину «"Рашисти швидкими темпами готуються до псевдореферендуму" – Гайдай». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі