понеділок, 07 травня 2018 17:05

Повідомили про стан доньки поліцейського, яку збив сміттєвоз

Повідомили про стан доньки поліцейського, яку збив сміттєвоз
Школярку збив сміттєвоз. Фото - Волинь24

Харків'янка 13-річна Маргарита Пономарьова, яку два тижні тому збив сміттєвоз, вийшла з коми і впізнає своїх близьких. Про це розповіла інспектор управління поліції охорони Харківської області Віра Котко, передає NewsRoom.

"Дочка нашого співробітника Андрія Пономарьова вийшла з коми, впізнає рідних і реагує на зовнішні подразники - тепло, холод або яскраве світло. Зараз дівчинка знаходиться під наглядом фахівців лікарні швидкої невідкладної допомоги. І вони поки що не роблять прогнози, як організм відреагує на вихід із непритоного стану і як проходитиме одужання", - розповіла Котко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Водій збив 16-річну дівчину - віз у пологовий вагітну дружину

За фактом порушення правил дорожнього руху відкрили криміальне провадження.

22 квітня у Харкові на вул. Сергія Грицевця сміттєвоз збив 13-річну дівчинку. Інформація про подію надійшла о 15:30. Постраждалу госпіталізували в Харківську міську клінічну лікарню швидкої і невідкладної медичної допомоги у важкому стані із закритою черепно-мозковою травмою, ударами і саднами.

Зараз ви читаєте новину «Повідомили про стан доньки поліцейського, яку збив сміттєвоз». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі