понеділок, 30 січня 2012 15:57

Померла десята жертва автокатастрофи під Рівним

Померла десята жертва автокатастрофи під Рівним

У суботу 28 січня ввечері перестало битися серце 15-річної рівнянки Зінаїди Бойчук, яка потрапила у масштабну автомобільну аварію на Водохрещу. Дівчина померла в реанімації центральної міської лікарні. Медики кілька днів боролися за її життя, однак ушкодження виявилися надто серйозними.

Дівчину привезли в лікарню в критичному стані. Лікарі діагностували у неї політравму. З моменту аварії вона так і не опритомніла.

"Постраждалу підключили до апарату штучної вентиляції легень, бо вона не могла дихати самостійно. Через крововиливи у голові постійно падав артеріальний тиск", - розповідає завідувач відділення Валентин Королюк. – "Ми зробили все, що могли. Однак шансів, що ситуація поліпшиться, було дуже мало".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хлопчик, який вижив у рівненській ДТП: "Усі лежали в крові й кричали"

Молода рівнянка стала десятою пасажиркою, яка загинула в автокатастрофі 19 січня.

Нагадаємо, дівчина разом з ріднею та знайомими поверталася у мікроавтобусі "Фольксваген ЛТ 46" з паломництва. Поблизу села Вересневе під Рівним бус раптом виїхав на зустрічну смугу і врізався у вантажівку "Рено Магнум". Із 17 пасажирів на місці одразу загинуло семеро, ще двоє жінок за годину померли в лікарні.

Слідчі кажуть, що причиною аварії стало перевищення швидкості водієм мікроавтобуса. Він єдиний у бусі не постраждав. Нині чоловік перебуває під арештом у слідчому ізоляторі, де проведе щонайменше два місяці.

У реанімації в Рівному залишається 9-річний пасажир Віталій Абрамчук з села Біла Криниця. Хлопчика також привезли у тяжкому стані, однак надія на його одужання є. Лікарі уже тричі прооперували його, видалили кісткові уламки з головного мозку.

Зараз ви читаєте новину «Померла десята жертва автокатастрофи під Рівним». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі