субота, 28 грудня 2019 11:17

Показали українців, які вижили під час авікатастрофи в Казахстані

Показали українців, які вижили під час авікатастрофи в Казахстані
Юрій і Яна Сон із Мелітополя Запорізької області вижили під час авікатастрофи в Казахстані. Фото - vmestezp.org

На борту лайнера, який розбився в Казахстані під час рейсу "Алмата - Нурсултан", знаходилися уродженець Мелітополя Запорізької області Юрій Сон і його дружина Яна.

Подружжя отримало серйозні травми і знаходиться в лікарні. У постраждалих компресійні переломи хребта. Медики повідомляють, що небезпеки для життя немає, пише vmestezp.org.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Авіакатастрофа в Казахстані: повідомили попередню причину аварії

Зараз близькі постраждалих українців разом з ними знаходяться в лікарні. Туди ж вирушив і представник посольства, який займається вирішенням усіх питань.

Юрій Сон народився і закінчив школу в Мелітополі. Зараз із дружиною працює в школі англійської мови. Ведуть активний спосіб життя, захоплюються музикою.

Авіакатастрофа сталася вранці 27 грудня біля аеропорту Алмати в Казахстані в районі селища Кизил Ту. Впав літак Fokker-100 місцевої авіакомпанії Bek Air. На його борту перебували 95 пасажирів і п'ять членів екіпажу. На місці загинули вісім чоловік, включаючи командира екіпажу. Двоє загинули в аеропорту, після того як їх дістали з-під уламків літака, ще двоє померли вже в лікарні. У списку постраждалих 49 чоловік.

Зараз ви читаєте новину «Показали українців, які вижили під час авікатастрофи в Казахстані». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі