субота, 25 травня 2024 06:29

Партизани влаштували чергову пожежу на залізниці в РФ

Партизани влаштували чергову пожежу на залізниці в РФ
Партизани знищили релейну шафу на залізниці в Ярославлі. Фото: t.me/atesh_ua

Партизани влаштували чергову диверсію на території Росії.

У Ярославлі агент руху "АТЕШ" знищив релейну шафу на залізниці, що спричинило неполадки в роботі найближчої залізничної станції "Полянки". Про це йдеться у повідомленні руху в Telegram.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Танки та БМП: партизани показали російську техніку в Криму

Підпільники зазначають, що Ярославль - це важливий логістичний вузол, що використовується росіянами у військових цілях.

"Завдяки успішній диверсії ми ускладнили транспортування продукції військового призначення таких компаній як "Ярославський радіозавод", Рибинський завод "Сатурн", конструкторське бюро "Луч" та інші. До лав нашого руху приєднуються все більше росіян. Вони активно борються проти існуючого рашистського ладу в їхній країні. Ми готуємо десятки нових операцій, які наблизять кінець путінського режиму", - йдеться у повідомленні.

Агенти партизанського руху "АТЕШ" здійснили диверсію у Смоленську в РФ. У регіоні послабили систему ворожої ППО.

Агент знищив зовнішню телекомунікаційну шафу вежі зв'язку в населеному пункті Станички біля Смоленська. Внаслідок цього перестали діяти системи зв'язку російської системи ППО 49-ї зенітної ракетної бригади ЗС РФ, які були розміщені на цій вежі.

Зараз ви читаєте новину «Партизани влаштували чергову пожежу на залізниці в РФ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі