пʼятниця, 30 березня 2012 12:42

Певна кількість мажорів у нас "відмазується", але ніхто нічого з цим не робить – Мочанов

Певна кількість мажорів у нас "відмазується", але ніхто нічого з цим не робить – Мочанов
Всі аварії трапляються через перевищення швидкості й переоцінку власних можливостей, вважає Мочанов. Фото: ukraine-music.com

В українських судах відмовляються брати хабарі від простих громадян, проте "відмазують" від злочинів водіїв-мажорів.

Про це заявив автомобільний експерт, телеведучий і журналіст Олексій Мочанов.

"Слухи про корумпованість нашої судової системи щодо простих громадян значно перебільшені, – говорить автоексперт. – Був якось у Полтавській області. До мене підходили люди, розказували як вони напилися й наробили дорожню аварію, позбивавши людей. Зокрема один водій розповідав: "Усі кажуть, що суди корумповані. Я пропонував 70 тисяч євро, щоб "відмазатися", плюс до того обіцяв узяти на себе витрати на похорони пасажирів, пішоходів, яких позбивав, але в суді навіть такі гроші не особливо беруть". Натомість певна кількість мажорів у нас чомусь "відмазується" і це всім відомо, однак ніхто нічого з цим не робить".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українці мають право на народний суд над "мажорами"

На думку Мочанова, всі аварії в світі трапляються з двох причин: перевищення швидкості й переоцінка власних можливостей як водія. Решта ж причин – це частина цих двох.

"Я дуже сподіваюся, що громадянська авіація не дозволить літати, кому завгодно, адже їздити кому завгодно в нас уже дозволили. Бо якщо ще всі почнуть літати по блату з крутими номерами, то ці літаки будуть падати нам на голову", – зазначив телеведучий.

Зараз ви читаєте новину «Певна кількість мажорів у нас "відмазується", але ніхто нічого з цим не робить – Мочанов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі