четвер, 17 листопада 2011 12:01

Донецький мажор влетів на зупинку і вбив двох людей

В Донецьку 15 листопада в 15.50 мажор на "Toyota Sequoia" на смерть збив двох людей прямо на зупинці в Куйбишевському районі, пише Сегодня.

"Водій не впорався з керуванням, переїхав зустрічну смугу, виїхав на тротуар протилежної частини дороги, де і скоїв наїзд. Загинула жінка 1974 року народження та чоловік 1954 року народження", - йдеться у зведенні облДАІ.

Автор: Фото: Прес-служба ДАІ
 

У загиблої під колесами джипа вчительки фізультури школи № 83 Ганни Агеєвої залишилася тільки мама і рідна тітка - літні жінки, для яких Ганна була єдиною розрадою.

Другою жертвою джипа-вбивці став 57-річний Руслан Мамісашвілі. Він багато років працював під керівництвом головного коваля Донбасу Віктора Бурдука. Рідний брат Руслана - Михайло, теж коваль і в момент аварії знаходився поруч. Вони йшли разом з роботи прямо до зупинки. Михайла врятувала щаслива випадковість - він перед аварією просто зробив один крок в інший бік.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Машина нардепа з дівчиною за кермом опинилася в центрі великої ДТП

Винуватець ДТП, 29-річний донеччанин на дорогій "Toyota Sequoia" (ціна близько $ 95 тис.). Після аварії він вийшов з авто, почав телефонувати, і до нього примчали дві дівчини і адвокат. Правда, очевидці кажуть, що не було помітно, п'яний був водій чи ні. Але зате вони добре розглянули інше.

Автор: Фото: Прес-служба ДАІ
 

"Джип мчав на величезній швидкості, більше ніж 100 км/год. Швидше за все, пішов на обгін по зустрічній. Адвокат сказав йому: "Говорити будеш, що в момент аварії ти втратив свідомість", - обурюється очевидець ДТП.

Люди на зупинці говорили, що винуватець ДТП - син директора одного з комбікормових заводів області. Очевидці встигли записати номер джипа - АН 7900 АВ.

Міліція відмовилася називати ім'я водія.

"За фактом ДТП порушено кримінальну справу. Зараз проводяться численні експертизи. Тільки після цього можна буде заявляти про причини цієї аварії, і хто в ній винен, - пояснив начальник ВЗГ ГУМВС в Донецькій області Ігор Дьомін.

Зараз ви читаєте новину «Донецький мажор влетів на зупинку і вбив двох людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі