вівторок, 25 квітня 2017 18:56

Озброєний грабіжник виніс із обмінника 500 тис. грн

Озброєний грабіжник виніс із обмінника 500 тис. грн
Із обмінника викрали півмільйона гривень ФОТО: espreso.tv

У Дарницькому районі Києва озброєний грабіжник виніс із обмінника півмільйона гривень. Напад стався на проспекті Григоренка, 15.

Про це повідомили "Вартові.Еспресо".

"До пункту обміну валют, що знаходиться в окремому модулі, зайшов невідомий. Почав погрожувати пістолетом та вимагати гроші. Грабіжник забрав 500 тисяч гривень і втік. Правоохоронці розшукують злочинця. На вигляд чоловікові 25-30 років, ростом близько 190 см. Був одягнений у чорну куртку, кепку та темно-сині джинси. При собі мав чорну сумку. На місці працюють оперативники та кінологи", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Правоохоронці знайшли викрадений "Апостол"

На Житомирщині затримали серійного грабіжника. Знайшли чоловіка у дивані. Коли звідти виліз, "включив дурня". 47-річний чоловік пограбував 7 будинків. На судові засідання він не з'являвся. Тому чоловіка оголосили в розшук. 20 квітня його затримали у будинку товариша. Від правоохоронців підсудний сховався у дивані. Коли його знайшли, показав підроблені документи. Чоловікові загрожує від 3 до 6 років ув'язнення.

Зараз ви читаєте новину «Озброєний грабіжник виніс із обмінника 500 тис. грн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі