четвер, 24 березня 2022 11:49

Спецтема: Війна Росії проти України

Окупанти обстріляли Охтирку, є загиблі
2

Російські війська вночі 24 березня обстріляли ракетами житлові квартали міста Охтирка на Сумщині. Згинув один чоловік.

"Вночі було обстріляно ракетами "повітря-земля" з літаків найбільш густонаселений район міста Охтирка. Ракети потрапили в багатоповерхівки", – розповів міський голова Павло Кузьменко у відеозверненні на Facebook.

У місті зруйновано і пошкоджено близько 15 житлових багатоповерхових та приватних будинків, об'єктів цивільної інфрастуктури, лінії електромереж. За попередніми даними згинув один цивільний чоловік, повідомили у пресслужбі Офісу генпрокурора.

Розпочали досудове розслідування за фактом порушення законів і звичаїв війни.

В Охтирці з-під завалів будинків рятувальники вивільнили постраждалу жінку і дістали тіло загиблого, повідомили у ДСНС.

Фото: Окупанти обстріляли Охтирку. Фото: t.me/dsns_telegram

В інших населених пунктах Охтирщини, по яких ворог наносив авіаційні удари, рятувальники вивільнили з-під завалів чотирьох постраждалих. Триває гасіння пожеж у житлових будинках.

У Сумській області тривають запеклі бої з рашистами. Українські військові нещадно знищують ворожу техніку. Водночас є і випадки, коли росіяни самі розвертають колону та забираються геть.

Тростянець найбільше на Сумщині потерпає від російських окупантів. Загарбники вбивають мирне населення, у людей немає води, електрики, ліків. У Тростянці немає можливості ховати померлих. Морг без електроенергії. Місцевим не дають ховати своїх загиблих близьких.

Зараз ви читаєте новину «Окупанти обстріляли Охтирку, є загиблі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі