середа, 31 серпня 2011 15:31

На столичному радіоринку бомби так і не знайшли

На столичному радіоринку бомби так і не знайшли

За попередніми даними міліції, інформація про нібито замінування радіоринку "Караваєві Дачі" виявилася помилковою.

"Судячи з того, що перший вибух обіцяли о 13.00, а другий в 14.00 і вони не відбулися, можна зробити висновок про те, що це чергове неправдиве повідомлення", - сказав у середу начальник Центру зв'язків з громадськістю ГУ МВС України в Києві Володимир Поліщук.

Він підкреслив, що на місці продовжують роботу співробітники міліції, відпрацювання території на предмет наявності вибухонебезпечних предметів ще не завершена.

Також начальник управління МНС Солом'янського району Анатолій Ткач повідомив, що вибухівки на київському радіоринку "Караваєві Дачі" не виявлено.

За його словами, о 15.00 було завершено обстеження ринку - ніяких вибухонебезпечних пристроїв не виявлено. Планується, що з 16.30 на ринок зможуть зайти продавці.

Як повідомлялося, невідомий чоловік повідомив столичну міліцію про те, що на радіоринку на "Кардачах" закладено вибуховий пристрій в трьох місцях.

На місце одразу ж виїхали оперативні експертні групи, проводилася евакуація людей.

Зараз ви читаєте новину «На столичному радіоринку бомби так і не знайшли». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі