вівторок, 09 серпня 2011 08:32

П'яний слюсар одеського депо замінував рідне підприємство

П'яний слюсар одеського депо замінував рідне підприємство

Співробітники міліції затримали 36-річного слюсаря одеського тролейбусного депо за неправдивий дзвінок про підготовлюваний терористичний акт на даному підприємстві, повідомляє відділ зі зв'язків з громадськістю Головного управління МВС України в Одеській області в понеділок.

Близько години знадобилося правоохоронцям, щоб встановити і затримати чоловіка, який повідомив про терористичний акт, який нібито готується в тролейбусному депо. Після затримання чоловік, який в цей момент перебував у стані алкогольного сп'яніння, зізнався у скоєному злочині.

Пізніше правоохоронці встановили, що затриманий працює слюсарем 3-го розряду з ремонту рухомого складу в тролейбусному депо, а ідея повідомити про "замінування" місця роботи прийшла йому в голову через невдоволення розміром заробітної плати.

В даний час за даним фактом зібрані матеріали дослідчої перевірки і вирішується питання про порушення кримінальної справи.

Зараз ви читаєте новину «П'яний слюсар одеського депо замінував рідне підприємство». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі