неділя, 23 червня 2024 06:37

У ЗСУ підтвердили знищення складу дронів Shahed та інструкторів у Краснодарському краї РФ

У ЗСУ підтвердили знищення складу дронів Shahed та інструкторів у Краснодарському краї РФ
У Краснодарському краї РФ знищено склад ударних дронів. Фото: t.me/ukrainian_navy

Українські військові підтвердили знищення у ніч на 21 червня складу ударних безпілотників Shahed-136/Герань-2 у Краснодарському краї РФ.

Силами та засобами Військово-морських сил ЗСУ у взаємодії зі Службою безпеки України знищено також навчальні корпуси, пункти управління та зв'язку розрахунків цих БпЛА, повідомили у ВМС.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дрони атакували російську нафтобазу: показали наслідки

Ураження об'єктів підтверджують також супутникові знімки.

"Окрім засобів ураження, також було знищено кваліфікованих інструкторів, які готували персонал із обслуговування пусків Shahed-136/Герань-2 та тих курсантів, яких навчали завдавати ударів по території України за допомогою іранських безпілотних систем. Військово-морські сили Збройних сил України разом із побратимами із Сил оборони, продовжують знищувати ворога на землі, в морі і повітрі!" - йдеться у повідомленні.

У ніч на 21 червня безпілотники атакували Краснодарський край Росії. В районі військового аеродрому у Єйську спалахнула сильна пожежа.

Понад десять вибухів прогриміло в районі краснодарського селища Афіпський і адигейського селища Яблоновський.

Зараз ви читаєте новину «У ЗСУ підтвердили знищення складу дронів Shahed та інструкторів у Краснодарському краї РФ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі