середа, 10 серпня 2011 06:15

Слюсар замінував тролейбусне депо

Автор: Малюнок: Володимир Казаневський
 

5 серпня на телефон довіри СБУ в Одеській області зателефонував невідомий. Сказав, що на тролейбусному депо готується теракт і поклав слухавку. За годину терориста вирахували. Ним виявився слюсар третього розряду цього підприємства — 36-річний Андрій.

— Он позвонил в 20.35. У нас одно троллейбусное депо на улице 25-й Чапаевской дивизии. Адрес не называл, — каже телефоном Вадим Шаблієнко з прес-служби міліції Одеської області. — При сигналах про замінування чи вибухи одразу піднімається тривога. Усі підрозділи: МНС, міліція, "швидка", СБУ поїхали в депо. Це близько 100 людей, уявляєте які затрати. Мали все перевірити, ніхто ж не знає — правда теракт чи ні. Облазили весь цей тролейбусний парк, обшукали його з собаками. Вибухотехнічна служба всі закутки обстежила. У цей час оперативники вираховували звідки дзвонили. Затримали жартівника вдома через годину.

Слюсар сказав міліціонерам, що він "пошуткував". Телефонував зі свого мобільного. Сидів у компанії, пив горілку. Плакався друзям на низьку зарплатню.

— Я його питав — ви розуміли, що робите? Каже, що знав про кримінальну відповідальність. Але махнув рукою — буде як буде. Зараз рахуємо збитки. Найближчим часом передамо документи до суду, — продовжує Шаблієнко.

У депо про слюсаря говорити відмовляються.

— Він сам звільнився. Був же п'яний, а наступного дня йому стало соромно за свій учинок. Зарплату отримував 2400 гривень, — повідомили в управлінні інформації Одеської міськради.

Зараз ви читаєте новину «Слюсар замінував тролейбусне депо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі